świetne materiały na I rok farmacji !
|
Malgosia |
Dodany dnia 07-09-2008 12:41
|
Użytkownik
Data rejestracji: 07.09.08
|
Sprzedam bardzo dobre materiały na I rok farmacji. Zawierają one wszelkie przydatne notatki, giełdy, wykłady, pytania z kół z biologii, botaniki i analizy, ścianę płaczu w formie zdjęć na płycie oraz wydrukowaną, zdjęcia preparatów mikroskopowych na koło z botaniki. Ponad to dołączam skrypt do ćwiczeń z biologii i botaniki, skrypt do ćwiczeń z biofizyki oraz z chemii. Oferuję przystępną cenę oraz własne rady i spostrzeżenia Z tymi materiałami wszystkie egzaminy i koła są zdawane bez trudu w 1 terminie Zachęcam !
Kontakt : e-mail :
gg : 1934377 |
|
|
|
wenkie |
Dodany dnia 07-09-2008 13:53
|
Administrator
Data rejestracji: 13.11.05
|
Biedronka: codziennie niskie ceny
Drug Queen |
|
|
|
M |
Dodany dnia 07-09-2008 15:55
|
Administrator
Data rejestracji: 29.09.05
|
a ja sie zastanawiam kiedy każdy nowy użytkownik przestanie zakładać kolejny temat o sprzedaży materiałów większość nie ma nic ciekawego do powiedzenia w innym dziale, tylko zaśmieca 'sprzedam' kolejnym topikiem o tej samej treści co kilkanaście innych.
no ale co ja tam sie znam.
Edytowane przez M dnia 07-09-2008 15:56 |
|
|
|
Alchemik |
Dodany dnia 07-09-2008 16:05
|
Użytkownik
Data rejestracji: 19.08.06
|
w końcu ktoś to zauważył i odważył się napisać, co magister to magister |
|
|
|
M |
Dodany dnia 07-09-2008 17:12
|
Administrator
|
wiadomix |
|
|
|
karoliskol |
Dodany dnia 07-09-2008 18:29
|
Użytkownik
Data rejestracji: 01.06.06
|
eee tam jak zwykle magazyniera przyznano i człowiek sie wymądrza |
|
|
|
wenkie |
Dodany dnia 07-09-2008 19:07
|
Administrator
|
Pani M-agister, nie wiem czy zauważyłaś, że ten dział jest dostępny bez logowania i może są farmaceŁci, których zajmują jedynie sprawy materialne i nie czują potrzeby wczuwania się w zdominowane przez nas wątki w pozostałych działach
Drug Queen |
|
|
|
M |
Dodany dnia 07-09-2008 20:22
|
Administrator
|
kurdee ale trzeba sie zalogowac = zarejestrowac zeby zalozyc nowy temat
juz sie nawet nie czepiam ze nikt nie ma nic ciekawego do powiedzenia, no bo widocznie niektorym moze isc dobrze nauka, a juz mowienie czegokolwiek od siebie - niekoniecznie (mówię bezosobowo).
wkurza mnie tylko to ze kazdy musi miec SWÓJ temat że 'moje są najlepsze, najwsapanialsze materiały, zdasz zanim podejdziesz do egzamninu, kupujcie oddam naprawde tanio okazja prawie za free'. Dwa miliony takich samych tematów i mimo że to dział sprzedam i kazdy ma prawo tworzyc swój spam, to (prawie) nikt nie pomysli zeby wpisac sie w czyimś temacie. ja, mój, moje.
a osobno to że 'kupisz od mnie materialy to zdajesz w pierwszym terminie' (w domysle mozesz nawet nie czytac bo to są moje zajebiste materiały i zdasz od razu) śmieszy mnie wyjątkowo i szczególnie.
Edytowane przez M dnia 07-09-2008 20:28 |
|
|
|
Monaaa |
Dodany dnia 07-09-2008 21:06
|
Użytkownik
Data rejestracji: 14.08.07
|
Wystarczy, ze wydasz 150zl i caly rok masz z glowy Warto, warto, warto |
|
|
|
wenkie |
Dodany dnia 07-09-2008 21:14
|
Administrator
|
M napisał/a:
juz sie nawet nie czepiam ze nikt nie ma nic ciekawego do powiedzenia, no bo widocznie niektorym moze isc dobrze nauka, a juz mowienie czegokolwiek od siebie - niekoniecznie (mówię bezosobowo).
Ja mam wręcz odwrotnie
M już nie bądź taka złośliwa, nasza znajomość też się zaczęła w dziale-kupie (specjalnie bez prawego altu )
"chcemy by pieniądze straciły w końcu sens, dzieci nasze uprawiały czary...."
(M, ty wiesz co jest dalej w tym tekscie , a kto nie wie to niech posłucha Męskiej Muzyki )
Drug Queen |
|
|
|
metoda |
Dodany dnia 07-09-2008 21:16
|
Użytkownik
Data rejestracji: 29.10.05
|
"a osobno to że 'kupisz od mnie materialy to zdajesz w pierwszym terminie' (w domysle mozesz nawet nie czytac bo to są moje zajebiste materiały i zdasz od razu) śmieszy mnie wyjątkowo i szczególnie." by M.
moje materiały sa najlepsze bo ja tak mowie cos madrego to i przyjemnie poczytac
M. Wyjasnila
W piłce nożnej odwrotnie niż na farmacji: żeby do czegoś dojść trzeba zawsze trzymać nogi razem |
|
|
|
M |
Dodany dnia 08-09-2008 11:01
|
Administrator
|
ehh, ja wiem ze warto kupować materiały, ale jak grzyby po deszczu wyrastają kolejne topiki z tą samą treścią. ble.
wiedziałam że moje gadanie nie pozostanie bez mądrych i na poziomie odpowiedzi wenkie :* i metody :*
miłego dnia, ludziki! |
|
|
|
Alchemik |
Dodany dnia 08-09-2008 11:22
|
Użytkownik
|
ale to ja zauważyłem żeś Magister |
|
|
|
M |
Dodany dnia 08-09-2008 11:59
|
Administrator
|
z wyżej wymienionego powodu Alchemikowi dedykuję ten - osobny - post |
|
|
|
wenkie |
Dodany dnia 08-09-2008 16:08
|
Administrator
|
A ja teraz dla przekory mam całkiem serio przesłanie dla osób które zaglądają tu jedynie w celach zarobkowych
(na marginesie tablica na wydziale jest puściuteńka..)
Nie wiem czy zauważyliście, ale ta stronka daje odrobinę wiele więcej możliwości niż tylko sprzedaż czy kupno materiałów. Jest Baza, są opisy katedr ze zdjęciami pracowników (bardzo przydatne, żeby nie walnąć faux-pax z tytułem albo nazwiskiem człowieka który prowadzi z wami ćwiczenia). No i jest forum, na którym czai się banda zapaleńców gotowa odpowiedzieć na wszystkie możliwe pytania w każdym czasie. I to nie tylko na pytania stricte dotyczące studiów, ale też wszystkie inne głupie które przychodzą Wam do głowy (a boicie się o nie zapytać). (a takich pytań na bank jest pełno zwłaszcza w głowach pierwszaków). (Chodźby takie prozaiczne, gdzie by tu się najlepiej integracyjnie nawalić )
Nie po to my tu z Metodą i Alchemikiem pajacujemy, nie po to Caffeine pilnuje, żeby strona nie padła, nie po to Łaciaty nacykał tyle fot, żeby to teraz za przeproszeniem szlag trafił i cała istota pharmazona sprowadziła się do roli tablicy ogłoszeń.
NO NIE?
Edytowane przez wenkie dnia 08-09-2008 16:09
Drug Queen |
|
|
|
Alchemik |
Dodany dnia 08-09-2008 16:29
|
Użytkownik
|
normalnie wzruszyłem się i niestety Wenkie ma rację. Wystarczy zobaczyć ile osób odpowiada na pytania lub rozmawia na nawet błahe tematy jak np. ochrona plemników mało się udziela ale loguje się sporo wystarczy spojrzeć jak jesteście na tej stronce kto jest aktualnie zalogowany. Wiem, zaraz ktoś się do mnie rzuci że ta stronka jest bez sensu i każdy rok ma swoje fora, ale tam nie dowiecie się czego spodziewać się na tych studiach na wyższych latach lub coś w tym stylu. Ja dzięki tej stronce poznałem świetnych ludzi i ja na pewno z niej nie zrezygnuję i pozdrawiam (Tych którzy wiedzą że to oni) Jak ja zaczynałem te studia wystarczyło zapytać o cokolwiek to zaraz było z 10 odpowiedzi od różnych osób, a teraz loguje się duża liczba osób, robi zwiad i się wylogowywuje. Choć wiedzą i mogli by pomóc to sie nie kwapią do tego. Wstyd po prostu i tyle.... ale taki już jest ten nasza szary, bezbarwny i bezpostaciowy farmaceŁtyczny świat.
Edytowane przez Alchemik dnia 08-09-2008 16:32 |
|
|
|
wenkie |
Dodany dnia 08-09-2008 16:37
|
Administrator
|
Nono, jak są jakieś problemy techniczne to codziennie kilka-kilkanaście osób pyta mnie co się dzieje z pharmazonem
A no i te komentarze "Ale Ty Wen fajnie napisałaś cośtam na forum"
Pozdrawiam Was wstrętni czytacze i wierzcie mi, że skoro moja klawiatura się jeszcze nie wytarła, to Wy też możecie też czasem coś napisać
Drug Queen |
|
|
|
karoliskol |
Dodany dnia 08-09-2008 19:23
|
Użytkownik
Data rejestracji: 01.06.06
|
ale dużo napisaliście aż nie chce mi sie czytać może jakieś streszczenie
|